KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kadir gecesi ile ilgili bir kutlama mesaj yayımladı.

Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı bir ay olduğunu vurgulayan Babaş, bu ayın içerisinde bulunan Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecanının yaşandığını kaydetti.

Babaş şunları kaydetti:

"Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’in yer yüzüne indirildiği gündür. Manevi duygularımızı en üst seviyede yaşayacağımız bu gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir fırsat sunmaktadır.
Onun için bu mübarek gecenin gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, ülkemize ve aziz milletimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Terör örgütünün ülkemize ve İslam’a yönelik yaptığı hain saldırıları kınıyor ve lanetliyorum. Kadir gecemizde birlik ve beraberliğimizin artmasını diliyorum. Hain terör örgütünü ve destekçilerinin kahrolmasını, yok olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize minnetlerimi sunuyorum."