ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ve cemiyet üyelerini ağırladı.

Güler, makamındaki ziyarette yaptığı konuşmada, yerel yönetimler açısından basın kuruluşları ve mensuplarının önemli olduğunu söyledi.

"Basın bizim gözümüz, kulağımız ve aynı zamanda vicdanımızdır." diyen Güler, "Vatandaşlarımız ile kurduğumuz köprünün en önemli ayağı basın mensuplarımızdır. Bu doğrultuda siz değerli basın mensuplarımızın desteği ile Ordu'yu ortak akıl ile yöneteceğiz. Düşünen, yarışan ve üreten Ordu için hep birlikte çalışacağız." diye konuştu.

Yönetim anlayışında sevgiyi vurguladığını ve sevgiyi büyüteceklerini söylediğini anlatan Güler, "Çok şükür sevgiyi büyüttük ve hızlı şekilde de aşı tuttu. Şimdi erdemli, dürüst, onurlu, yiğit ve delikanlı bir davranışı hep birlikte hayata geçireceğiz. Biz bu davranışları pekiştireceğiz." dedi.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erişen ise "Ordu sizden çok şey bekliyor. Bizler de Ordu basını olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.