SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan gençleri belediyede ağırladı.

Muratlı Mahallesi'nden bir grup genç, Başkan Kul'un sosyal medya hesaplarına yazarak mahalleleri için bank talebinde bulundu.

Gençleri belediyeye davet edip ağırlayan Kul, belediye olarak çocuk ve gençlere yönelik yapılan çalışma ve hizmetlerini anlattı.

Kul, gençlerin Türkiye'nin en büyük zenginliği ve geleceğin emanetçisi olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimiz en önemli değerimizdir. Bu bilinçle göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimize önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır. Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onları bilgiyle, manevi değerlerimizle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur." dedi.

Kul, yaklaşık 10 yıldır kullandığı cep telefonunun Termeliler tarafından bilindiğine işaret ederek, vatandaşın her türlü şikayet ve önerilerine açık olduğunu söyledi.

Kul, "0532 308 51 72" numaralı cep telefonundan isteyen herkesin kendisini arayabileceğine dikkati çekerek, "Benim 10 yıldır kullandığım tek telefon numaram var, 24 saat açık, değiştirme gereği bile duymadım. Telefonlarımın haricinde Terme'de günde en az 200 vatandaş ile görüşüyorum. Bana ulaşamayan vatandaşımız yok. Toplantı ya da özel bir görüşmede isem sonradan dönerim. Biz eleştiriye son derece açığız çünkü eleştiriler bizim doğru yolu bulmamızı ve ayaklarımızın yere sağlam basmasını sağlar." ifadelerini kullandı.