SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 4 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek iftar programına tüm Ladiklileri davet etti.

Özbalcı, yaptığı yazılı açıklamada, yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı bereket ve rahmet ayı ramazanda ilçe halkını bir araya getirmek amacıyla bir iftar programı düzenlediklerini belirtti.

"Gelin beraber olalım" ve "Aynı sofrada buluşuyoruz" sloganlarıyla tüm Ladiklileri iftar programına davet eden Özbalcı, şunları kaydetti:

"Aynı sofrayı paylaşmak barışı, eşitliği ve kardeşliği simgelemektedir. Aynı sofrada oturmak kucaklaşmanın ve paylaşmanın adıdır. Gelin mübarek ramazan ayında birlik beraberlik içinde oruçlarımızı açalım. İftar sofralarımız sizlerle şenlensin. Mutluluğumuzu çeşitli etkinliklerle bezeyerek güzel bir ramazan akşamında birlikte olalım."

Cumhuriyet Meydanı yeni belediye hizmet binası önünde yapılacak iftar programında tasavvuf müziği eşliğinde oruç açılıp yemek sonrası semazen gösterisi gerçekleştirilecek.

Program, Gülistan İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahilerin ardından "Hacivat Karagöz'ün ramazan davulcusu" oyunu ile sona erecek.