ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş, Ordu’da görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek Altınordu Belediyesinin 4 yıllık hizmetlerini anlattı.

Altınordu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesinin 4 yıllık hizmetlerini yaptığı sunumla anlattı.

Konuşmasında, göreve gelmeden önce verdikleri birçok sözü yerine getirdiklerini ifade eden Tekintaş, birçok projenin ise halen devam ettiğini ifade etti.

Tekintaş, Ordu'da birçok projenin hayata geçirilmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, bu projelerin başında Mostar Köprüsü, El Sanatları Teknoloji Tasarım Atölyesi, çocuk parkları, akıllı çöp konteynerleri, sıcak asfalt projesi ve beton yol projelerinin geldiğini kaydetti.

Devam eden projelerin olduğuna da işaret eden Tekintaş, "Yaşlı Yaşam Merkezi, Yumurta Entegre Tesisi, Yem Fabrikası ve Soğuk Hava Deposu Projesi, Karşıyaka Pazarı, Trafik Eğitim Pisti, Şirin Pazar gibi projelerin de inşaatları devam ediyor. Hedefimiz kısa sürede bu projeleri de Orduluların hizmetine sunmak." diye konuştu.

Tekintaş, şehrin ekonomisine de katkı sunacak projelerin hızla yükseldiğine vurgu yaparak, "Modern bir Altınordu için çalışıyoruz." dedi.

Engin Tekintaş, belediyede görev alan personellere ilişkin de bilgi vererek, Altınordu Belediyesi'nde 494'ü taşeron olmak üzere 622 kişinin çalıştığını söyledi.

Toplantı, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.