ORDU (AA) - Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçedeki sıcak asfalt çalışması dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'e afişle teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinden açıklamaya göre, birçok ilçe merkezi ve kırsal yol ağını asfalt ve beton yollarla buluşturan belediyenin, Gülyalı ilçesinin en önemli grup yolunda da sıcak asfalt çalışması yaptı. Toplam 6 mahalleye hizmet verecek olan 8,5 kilometre uzunluğundaki yolda 7,5 kilometrelik kısım sıcak asfaltla buluştu.

Gülyalı Belediye Başkanı Tepe, sosyal medya hesaplarından, çalışmaya ilişkin bilgiler ile görselleri paylaşarak, Başkan Güler'e teşekkürlerini iletti. Tepe, ayrıca asfaltlanan yola asılan afişle de vatandaşlar adına Başkan Güler'e teşekkür etti.

Başkan Güler, Gülyalı ilçesinin önemli bir sorununu çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Asfaltlanan güzergah, Gülyalı ilçemizin en önemli yol ağlarından biriydi. Ayrılık, Mustafalı Kestane, Alibey, Ambarcılı ve Güneyköy mahallelerine hizmet verecek yolu sıcak asfaltla buluşturduk." ifadesini kullandı.

Gülyalı ilçesini son dönemde gerçekleştirdikleri hizmetlerle cazibesi yüksek bir ilçe haline getirdiklerini aktaran Güler, "Gülyalı ilçemiz hem devlet yatırımları hem de büyükşehir yatırımlarıyla ilimizin en gözde ilçelerinden birisi oldu. Ordu Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Kano Yarış Parkuru gibi yatırımlar ilçenin kaderini değiştirecek. Asfaltla buluşturduğumuz yol ağlarıyla birlikte vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkanı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.