GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Köse ve Şiran ilçe kaymakamlarını ile belediye başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın ile önce Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı'yı ve Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün'ü makamında ziyaret eden Çimen, daha sonra Şiran'da Kaymakam Murat Özdemir ve Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak'ı makamlarında ziyaret ederek kendilerine tablo hediye etti.

Ziyartinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine karşı durmalarından ötürü muhataplarına teşekkür eden Başkan Çimen, 15 Temmuz günü milletin adeta bir destan yazdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da demokrasimize, milli idaremize hainler tarafından darbe yapılmak istendi. Bu durum karşısında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 27 gün boyunca meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuk. Bu destansı duruş karşısında milletin yanında yer alan ve demokrasi nöbetlerine katılan ilçelerimizdeki kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür etmek istedik. İlk olarak Köse ve Şiran ilçemize ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İlk fırsatta da diğer ilçelerimizi gezeceğiz. Allah, bize bir daha böyle musibetler göstermesin. Bizi vatan, devlet, millet, bayrak, ezan, bağımsızlık sınavı ile sınav etmesin."