KARABÜK (AA) - Başkent EDAŞ, Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2020 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdüğünü bildirdi.

Başkent EDAŞ'tan yapılan açıklamada, elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ'ın, Karabük’te yılın ilk 9 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attığı belirtildi.

Açıklamada, "Başkent EDAŞ, Karabük’te hizmet verdiği bin 684 trafo ve 4 bin 524 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha aydınlık bir Karabük için Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 912 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 31 pano, 15 trafo merkezi ile 4 kilometrelik hattın bakımını tamamladı. Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Karabük’te hizmet verdiği 167 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 108 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 515 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 70 elektrik panosu ve 19 trafo merkezi montajı da tamamlandı." denildi.