İlk olarak Delibal ile başlamak gerekirse romantik bir aşkın hikayesi Delibal izle filminde; İki üniversite arkadaşı Barış ve Füsun’un yaşadığı büyük aşklarını konu alıyor. Mimarlık Fakültesinde eğitim alan ve bateri çalıp hayatını yaşayan yakışıklı Barış aynı zamanda okulun en popüler öğrencisidir. Çok sevgilisi olan ama aradığı heyecanı bulamayan genç adam Füsun’a gerçekten aşık olacaktır. Ama sorun şu ki Füsun’u çok tanımaz ve öğrenmek ister. Füsun ise amaçları peşinde koşan ve yurt dışında eğitimine devam etmek isteyen idealist birisidir. Barış, onu ikna etmek için çok çaba sarf edecektir Başrollerde Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu oynadığı film yakında vizyonda.


Delibal filmi full hd izle

Batman v Süperman - Adaletin Şafağı full izle

2016'ya ses getirecek ve sinemaları tıklım tıklım dolduracak bir diğer film ise Batman v Süperman: Adaletin Şafağı filminde Amy Adams,Ben Affleck,Diane Lane,Harry Lennix,Henry Cavill,Holly Hunter,Jena Malone,Jeremy Irons,Jesse Eisenberg,Laurence Fishburne gibi çok önemli ve ödüllü isimleri bir arada izleyebileceğiz. Batman vs Süperman - Adaletin Şafağı izle çok yakında sinemaların hemen ardından fullfilmizletir.com da izleyicilerimizle buluşacak. Hd film izlemek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.

Frankenstein filmi izle

Frankenstein ise çizgi filmi yapılan ünlü karakterin son versiyon filmidir. Victor Frankenstein önemli bir doktordur. Eşi ve ekibiyle sayısız buluşa imza atmıştır.Frankenstein, eşi ve ekibi mükemmel insan prototipini yaratmak istemektedir. Bu sayede bir çok tedavisi olmayan rahatsızlığı tedavi etmeyi amaçlarlar. Bu prototipi yaratmayı başarırlar ama sonuç istenildiğinin tam tersidir. Tehlikeli bir yaratık ortaya çıkar ve kısa sürede serbest kalır.Artık Los Angeles sokakları çok tehlikeli bir yaratığın tehdidi altında kalmıştır.

Bud eğerli filmleri sitemizden hd ve 720p kalitede izleyebilirsiniz. Yakın zamanda 1080p full hd versiyonunu da sitemizden Türkçe Dublajlı ve Alt yazılı izleyebilirsiniz.