BAYBURT (AA) - İl Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Bayburt Emniyet Müdürlüğü görevinden polis başmüfettişliğine atanan İsa Bülent Kaya için veda yemeği düzenlendi.

Kaya, Bayburt Üniversitesi Konukevi'nde il protokolünün katılımıyla düzenlenen veda yemeğiyle uğurlandı.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Kaya ile 5 aya yakın bir zaman çalıştıklarını ve bu sürede kendisinin görev anlayışı, soğukkanlılığı, olaylara yaklaşımı ve mesleki tecrübesine bizzat şahit olduğunu ifade etti.

Bunun dışında kendisinin Bayburt'taki 3 yıllık görev süresinde bırakmış olduğu intibanın herkese nasip olmayacak bir durum olduğunu dile getiren Ustaoğlu, Kaya'ya el işi süslemeli tabak hediye ederek, hizmetleri için teşekkür etti.

Kaya da Bayburt'ta önemli dostluklar edindiğini belirterek, "Burada kurduğum dostluklar inşallah ömür boyu devam edecek. Bayburt bana bunu gösterdi. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah yine görüşürüz." dedi.

Veda yemeğine, Vali Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Emniyet Müdürü Sezayi Er ve daire amirleri katıldı.