BAYBURT (AA) - Bayburt'ta 2016 yılı İl Koordinasyon Kurulu toplantısının 4'üncüsü gerçekleştirildi.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve kamu kurumlarının bölge teşkilatı yöneticileri katıldı.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, koordinasyon kurulu toplantılarının bir yıl içerisinde üç aylık aralıklarla 4 kez yapıldığını söyledi.

Koordinasyon kurulu toplantılarının hem bölgesel hem de il ölçeğinde kamu kurumlarının bir araya geldiği ve doğrudan fikir alışverişinde bulunulduğu toplantılar olması nedeniyle kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Onun için hedeflediğimiz başarıya ulaşma noktasında burada paylaşacağımız hususların takibinin kurum amirleri tarafından hızlı bir şekilde yapılmasıyla 2016 yıl sonu itibariyle planlamış olduğumuz çalışmaları tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle burada yapacağımız toplantı kurumlar arasında yapılacak hizmetlere engel teşkil eden problemlerin çözümüne de hizmet edecektir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından toplantının gündem maddelerine geçildi.