BAYBURT (AA) - Bayburt Belediyesinin alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte 2 yıldır sürdürülen içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları kapsamında tüm cadde ve sokaklarda kazı yapıldığı belirtildi.

Kazı işlemlerinin tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde gerçekleştirdiği parke ve bordür çalışmalarına Genç Osman ve Veysel Mahalleleri'nde devam ediyor. Altyapı çalışmaları çerçevesinde yapılan kazılar nedeniyle tahrip olan yollarda bir yandan parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiren ekiplerimiz bir yandan da asfalt çalışması yürütüyor. Yine çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise şehrimizde gezi ve piknik alanı olarak yoğun bir şekilde kullanılan park ve bahçelerde çalışmalarını sürdürüyor."