BAYBURT (AA) - İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle başka illere atanan Vali Yardımcısı Abdülhamit Karaca ile Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ve Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakamlar Kararnamesi ile Burdur Yeşilova Kaymakamlığına atanan Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, Sivas Vali Yardımcılıkları görevine atanan Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ve Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan'ın tayinleri nedeniyle Öğretmenevi'nde veda yemeği düzenlendi.

Vali İsmail Ustaoğlu, yaptığı konuşmada, yaşanan süreçten dolayı mülki idare amiri atamalarının geciktiğini söyledi.

Görevde oldukları sürede yapmış oldukları hizmetleri dolayısıyla Vali Yardımcısı Karaca ile Kaymakam Yeliz Yıldızhan ve Zihni Yıldızhan'a teşekkür eden Ustaoğlu, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Demirözü Kaymakamı Yıldızhan ise iki buçuk yıldır Bayburt'ta görev yaptıklarını ifade ederek bu sürenin 6 aylık kısmında Vali Ustaoğlu'yla birlikte çalıştıklarını ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını aktardı.

Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle zor bir mesai yaptıklarını dile getiren Yıldızhan, "Bu süreçte Bayburt'un vatanına ve milletine ne kadar sadık olduğunu bir kez daha gördük. Bundan dolayı da büyük onur duyduk. Herkesten hakkını helal etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Veda yemeğine Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak katıldı.