Ortaya çıkan ilk soruların başında “hangi bebek deterjanı kullanmalıyım? Sorusudur.

Açıkçası bu sorunun cevabı çok basit aslında, çünkü Ecocert organik sertifikalı, organik girdiler içeren bir kokusuz bebek deterjanı yesilanne.com da bulabilirsiniz. İçeriğinde Hindistan cevizi yağı , şeker tensidi ve organik aloe vera olan Baby’s Green Organik Aloe Veralı Bebek Çamaşır Deterjanı kokusuzdur. Bebeklerin kokuya ne kadar hassas olabildiğini düşündüğünüzde bebek deterjanın kokusuz olması gerekiyor. Bebeğinizin kendine has kokusu ile aranıza başka suni kokuların girmesine izin vermeyin.

Bebek deterjanı ararken önemli noktalardan biri de klor , fosfat, sles, silikon ve paraben içermemiş olmasıdır. Özellikle de kalıcı sentetik parfüm içeren bebek deterjanlarından kaçınılması faydalı olacaktır.

Baby’s Green Organik Aloe Veralı Kokusuz Bebek Çamaşır Deterjanı, dermatolojik testleri yapılmış ve tahriş edici olmadığı doktorlar tarafından onaylanmış bir bebek deterjanıdır. Bu yüzden cilt dostudur. Konsantre formülü sayesinde 50 ml ölçek ile 9 kg bebek giysilerini kolaylıkla çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Özellikle bebek giysilerinin 60 derece yıkanmasını tavsiye ederiz. Sıcak su hem lekelerin daha kolay çıkmasını sağlayacak ve hem de hijyen sağlanması için uygun ortamın oluşmasına yardımcı olacaktır.

Yemek lekeleri kurumuş ise ön müdahalede bulunmak temizlik etkisini artıracaktır.  Lekenin üzerine bir miktar organik bebek deterjanından direk döküp bir diş fırçası yardımıyla veya çitileyerek ön müdahalede bulunulmalıdır. Unutulmamalıdır ki Avrupa Birliği Ecocert sertifikalı Baby’s Green organik bebek deterjanı klor, fosfat ve oksijen gibi ağartıcı hammaddeler kesinlikle içermezler.

Baby’s Green Organik Aloe Veralı Kokusuz Bebek Çamaşır Deterjanı yanında Baby’s Green Organik Aloe Veralı Kokusuz Çamaşır Yumuşatıcı kullanılmasını tavsiye ederiz. Makine içinde tamburda sürekli olarak birbirine temas eden bebek giysileri elektriklenir ve dokuları sertleşir. Baby’s Green Organik Aloe Veralı Çamaşır Yumuşatıcısı bu elektriğin atılmasını sağlar ve dokuları yumuşatır. Kokusuzdur. Bebek çamaşırlarının hijyen açısından ütülenmesi tavsiye edilir. Baby’s Green Organik Aloe Veralı Çamaşır yumuşatıcısı, bebek kıyafetlerinin kolaylıkla ütülenmesini sağlayacaktır.

Bebeğinizin, Sağlıklı ve güzel günler yaşaması en doğal hakkıdır.