SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesince iki yıl önce başlatılan Hoşgeldin Bebek Projesi kapsamında yenidoğan bebeklere hediyeler veriliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, projeyle ilçede yeni dünyaya gelen bebeklerin evlerinde ziyaret edilerek, hediyelerinin ulaştırıldığı belirtildi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, projeyi dünyaya gözlerini Atakumlu olarak açan bebekler Atakumlu olmanın ayrıcalığını daha ilk günden hissetsin diye başlattıklarını ifade etti.

Projenin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütüldüğünü dile getiren Taşçı, şunları kaydetti:

"Son iki yıl içerisinde Atakum nüfusuna kaydolan bin 335 erkek ve bin 456 kız olmak üzere 2 bin 791 bebeğin ilk hediyesini ailelerine biz takdim ettik. Dünyaya gelen her bebeği ailemizin yeni bir ferdi olarak düşünüyor ve sevinç yaşıyoruz. Atakum Belediyesi olarak dünyaya gözlerini açan o bebeklerin, yarınlarında daha da güzel bir Atakum'da yaşayabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün projelerimizi, çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz."

- Samsunspor'a da taraftar desteği sağlanıyor

Taşçı, Samsunspor'un şehrin ortak paydası ve en önemli markalarından biri olduğuna da işaret etti.

Hoşgeldin Bebek Projesi'nde de bebekler için verilen hediyelerde bunu da dikkate aldıklarını aktaran Taşçı, hediye paketlerine "İlk Doğuşta Aşk Samsunspor" armalı, kırmızı-beyaz bebek tulumu ve ayakkabısını da eklediklerini bildirdi.