ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesi, çalışmaları daha verimli ve hızlı takip edebilmek için muhtarların üye olduğu WhatsApp grubu kurdu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı yazılı açıklamada, mahallenin ve orada yaşayan insanların sorunlarını en yakından takip eden kurumun muhtarlıklar olduğunu belirterek, muhtarlarla olan güçlü iletişimlerini daha da güçlendirmek için WhatsApp grubu kurduklarını bildirdi.

Bu hat sayesinde muhtarların, mahallelerine ilişkin istek ve önerilerini buradan doğrudan aktarabileceğini ve taleplerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasının sağlanacağını dile getiren Gül, şunları kaydetti:

"Bu grupta başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizde olduğu için işlerin takibi de daha kolay olacak. Muhtarlarımız mahallelerimizin ve mahalle sakinlerimizin sorunları, sıkıntıları ve talepleriyle ne kadar yakından ilgilenirse şehrimiz o kadar değişir, gelişir ve huzurlu olur. Şehrimizin değişmesi ve gelişmesi de ülkemizin ve devletimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Belediyemiz her zaman muhtarlarımızın yanında oldu. Bundan sonra da çalışmalarımızı birlikte yapmaya devam edeceğiz."