SAMSUN (AA) - Samsun'un Terme ilçesinde belediye, yardıma muhtaç kişilerin evlerinin bakımını yapıyor.

Mahalle sakinlerinin Terme Belediyesine başvurması üzerine tek başına yaşayan 88 yaşındaki Ali Sezer'in evinde incelemede bulunan Belediye Kültür Hizmetleri ekibi, yaşlı adamın yaşadığı evi yaşanabilecek hale getirmek için çalışma yapma kararı aldı.

Yaşlı adamın kaldığı evde temizlik yapan belediye ekipleri, daha sonra boya çalışması başlattı. Bu çalışmanın ardından da evin çatısı onarılacak.

Belediye Başkanı Şenol Kul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşlı, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren belediyece tespit edilen ya da vatandaşların bildirdiği yardıma muhtaç insanlar için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kul, "Bugüne kadar 8 vatandaşımızın evinde çalışma yaptık. Beledimizin kurumsal yapısı arttıkça bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kültür İşleri Müdürlüğümüzce tespit edilen Ali amcanın evinde de çalışmalar yürütülüyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle Ali amcanın evini yenileyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ali Sezer de evinde yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.