Milyonlarca berjer arasından evinize ve yaşam alanınızda oluşturduğunuz tarza en çok hangi modelin yakışacağını bilemiyor ve kararsız kalmış olabilirsiniz. Şimdiler de en çok tercih edilen L koltukların en güzel aksesuarları olan berjer modelleri sandığınızdan çok daha fazla. Her tarza ve her kesime hitap eden bu mobilyalar arasında seçim yapmak da oldukça zor. Evinizin havasını değiştirmesi, bütünlüğü sağlaması ve modern bir yaşam alanı yaratmanız açısından doğru berjeri seçmek çok önemli. Berjerinizin yanına koyabileceğiniz evinizin tarzına uygun lambader modelleri ile evinizin havasını tamamen değiştirebilirsiniz. Yazımızda bahsettiğimiz tüm mobilyalar ve daha fazlası için mobilyadiyari.com sitesini mutlaka ziyaret edin.

Berjer Modelleri İle Evinize Renk Katın

Büyük bir okyanus olan berjer modelleri arasında kaybolmamak imkansız gibi gözükse de bazı küçük detaylar işinizi kolaylaştırarak seçim yapmanızda size bir yol gösterebilir;

  • Öncelikle evinizin tarzına uygun bir berjer seçmeniz salonunuzun bütünlüğünü koruyacaktır.
  • Sade bir mekan yarattınız ama canlılık istiyorsanız tüm eşyaları değiştirmeye gerek yok. Mekanınıza uygun canlı renklerde bir berjerle salonunuzu patlatabilir ve sıkıcılıktan kurtarabilirsiniz.
  • Düz renkte olan koltuk takımınızın yanına koyacağınız berjerlerinizde doğanın cazibesini yaratabilirsiniz. Leopar ve zebra desenleri bu ara oldukça popüler.
  • Vintage tarzı bir yaşam alanına sahipseniz etnik desenli bir berjer sizin için mükemmel bir tercih olacaktır.
  • Geniş mekanlarda kendine rahatlıkla yer bulabilen berjer daha küçük mekanlar da bir sorun gibi durabilir. Fakat tam tersine daha küçük alanlarda yarattığı derinlik algısı ile daha çok öne çıkmaktadır.

Berjer Fiyatları

Berjer fiyatları düşündüğünüz kadar fazla olmayabilir. Her tarza hitap eden bir model bulabileceğiniz gibi her bütçeye hitap eden bir berjer bulabilmek de mümkün. Eskilerde kanatlı koltuk olarak adlandırılan berjerler tarihin tozlu raflarına kaldırıldığı düşünülürken tekrar evlerimizde yerini almaya başladı ve vazgeçilmez mobilya tercihlerimiz arasına eklendi. Mobilya diyoruz fakat bu günlerde berjer daha çok dekorasyon ürünü olarak da sıkça tercih ediliyor zevkinize ve tercihinize göre de berjer fiyatları değişkenlik gösteriyor.