Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşlara yönelik yaptığı düzenlemeler ile engellilerin hayatını kolaylaştırıyor. Belediye yetkilileri, Büyükçekmece Devlet Hastanesi Poliklinikleri önüne iki adet 45 metrekare engelli merdiveni ile iki adet 55 metrekare engelli otoparkı yaptı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği asfalt kaplama, asfalt yama, kaldırım yapımı ve onarımı çalışmalarına ek olarak, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak uygulamalara da devam ediyor. Bu doğrultuda Gürpınar eski belediye ek hizmet binasına taşınan Büyükçekmece Devlet Hastanesi Poliklinikleri önüne iki adet 45 metrekare engelli merdiveni ile iki adet 55 metrekare engelli otoparkı yapılarak, hizmete açıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların engelsiz bir ulaşım için tüm yetersizlikleri ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü’ne hizmette bulunmak ve ilçe için daimi projeler geliştirmek çok çok mühim bir konudur. Tüm vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Her durumdaki vatandaşlarımızın farklı gelişen ihtiyaçlarını anlamak ve gidermek boynumuzun borcudur. Beylikdüzü, engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla yaşayabileceği bir ilçedir. Son yapılan çalışmalarla Gürpınar’daki hastane önüne kazandırılan engelli merdiveni ve engelli otoparkı da engel sahibi insanlarımız için büyük kolaylık sağlayacaktır. Hizmetler ilçeye hayırlı olsun” dedi.