Normalde İngilizce ile ilgili tam bir derece programının bir parçası olarak alınırlar. Ankara İngilizce kursları, yabancı dil öğrencileri için İngilizce, İngilizce eğitimi, İngiliz edebiyatı ve İngilizce'yi içeren kurs programları aracılığıyla sunulmaktadır. İngilizce ile ilgili kurs programlarında alınan ders türleri, programın çalışma alanına bağlıdır, ancak genellikle literatür, yazı, dilbilgisi veya telaffuz üzerine odaklanır. Ankara ingilizce kursları arasında tavsiyemiz Çağrı Yabancı Dil Okulu'nu tercih etmenizdir. Her bütçeye uygun ingilizce kurs fiyatları ile Çağrı Dil Okulu bu konuda en yetkili kurumlardandır.

İngilizce Kursları Kompozisyon ve Dilbilgisi Dersleri

Bu İngilizce dersleri genellikle Ankara İngilizce kurslarındaki çoğu öğrenci için gereklidir. Kurs süresince öğrenciler, başarılı olmalarına yardımcı olacak yazma ve araştırma yeteneklerini kazanırlar. Üniversite düzeyinde kabul edilebilir bir yazı stili ve yapısı kullanarak yazılar ve uygulamalar yazarlar. Genellikle öğrenciler temel dilbilgisi, üslup ve imla hataları için kendi çalışmalarını düzenlerler. İngilizce dilbilgisi dersleri başlangıç ​​düzeyinde yeni İngilizce konuşanlar için sunulmaktadır; İleri düzeyde, gramer kursları İngilizce, İngilizce edebiyatı veya İngilizce eğitimi alan yerli ve akıcı konuşmacılar için tasarlanmıştır. Başlangıçta öğrenciler, cümleleri ve kalıpları doğru yazmaya, fiil çekimine ve cümle yapısına dikkat ederek pratik yapar. İleri düzey kurslar, öğrencilerin yazma becerilerini daha fazla fikir gelişimi ve tutarlılığı için geliştirebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

İngilizce Telaffuz ve Konuşma Dersleri

Bu İngilizce dili dersi, düzgün İngilizce konuşmayı öğrenen yabancı dil konuşanlar içindir. Öğrenciler, telaffuzlarını düzeltmek için bir dil koçuyla birlikte çalışarak kelimeleri ve cümleleri tekrar ederler. Çalışmanın konuları, hepsi doğal bir konuşmacıya gelen cümlecik, tonlama ve ritimdir. Bunun gibi dersler alarak, yabancı dil konuşanlar İngilizce'yi daha net konuşmayı ve konuşmakta kendine güvenmeyi öğrenirler. Öğrenciler, yanlış telaffuz ve kelime yanlış kullanımından kaynaklanan yanlış anlamaları azaltmanın yollarını tartışarak sınıf arkadaşları ve hocalarla konuşma fırsatına sahiptir. Genellikle, bu Ankara İngilizce kursu öğrencilerin kelime hazinelerini genişletir ve okuma yeteneklerini arttırır. Öğrenciler araştırma amaçlı faydalı olacak bilgiler için yazılı materyalleri hızlı okumayı ve taramayı öğrenirler. Bunun gibi ankara ingilizce kurslarında, öğrencilerin analitik tartışma becerileri geliştirirler. Genellikle, öğrencilerin güncel haber ve olayları, bazen haftada belirli sayıda sayfa veya makaleyi okuması ve bunları sınıfta tartışması gerekir.