Bir firmanın ismini duyduğunuzda hiçbir sorun yaşamayacağınızı, alacağınız hizmetin kaliteli olacağını bilince rahatlarsınız. 1961 yılından beri hac malzemeleri, tesettür giyim ve dini yayınlar konusunda hizmet veren Bilenler firması şimdi e-ticaret hayatında da isminin verdiği güvene dayanarak özel ürünlerini sizlere sunuyor. 

Ürün Çeşitleri

http://www.bilenler.com.tr/ adresiyle ulaşabileceğiniz sitede hac ve umre malzemeleri, mevlut hediyelikleri, isim baskılı Kuranlar, tesettür giyimin bütün modelleri, haşema mayolar, cami malzemeleri, Kuran okuyan kalemler, çeyizlik ürünler, mest çeşitleri, dini kitaplar, son zamanlarda çok sevilen sesli seccadeler, hediyelik tablo ve biblolar, gümüş çeşitleri, dini konular hakkında bilgi veren CD,DVD ve VCD’ler, çocuklar için özel hazırlanmış dini ürünler ve kitaplar, özel ürün tespih ve yüzükler beğeneceğiniz ve alacağınız ürünler arasında. İndirime giren çeşitleri de takip edebilirsiniz. Örneğin şu anda hac ve umre hediyelikleri yüzde otuzu geçen indirimlerle sunuluyor. Yapmayı düşündüğünüz bütün alışverişlerde güvenli satış yöntemi kullanılıyor, böylece veri güvenliğiniz de tamamen sağlanmış oluyor. Alışverişlerinizde sağlanan kolaylıklar arasında kapıda ödeme, kredi kartınıza 9 taksit, isterseniz yurt dışı gönderim imkanı da var. Çocuklarınıza namaz kılmayı öğreten sesli seccadelerin, mevlûtlerinizde kişiye özel sunabileceğiniz özel tasarım ürünlerin Bilenler ‘deki yeri çok ayrı. Bunlardan başka camilerinizdeki eksik malzemeleri tamamlayabilir, cübbe, sarık, rahle, minber örtüsü, namaz vakitlerini gösteren saatleri caminize hediye alabilirsiniz. 

Tesettür Giyime Özel İhtiyaçlar

İnandıklarına uygun biçimde giyinmek isteyen muhafazakar hanımlar da ihtiyaç duydukları bütün giyim çeşitlerini bilenler.com adresinde bulabilecekler. Tesettür giyim içinde kullanılan feraceler, pardesüler, mantolar, kap modelleri, özel tasarım eşarplar ve başörtüleri de tesettürlü hanımlara sunulanlar arasında.