İkinci el oto alımlarında uzman görüşü olmadan alınan araçların büyük bir bölümü hasarlı çıkmaktadır. Sonrasında ise büyük zorluklar çekilmektedir. Oto ekspertiz hizmetlerinden yararlanan herkes, hasarlı ve sorunlu araçlar hakkında derinlemesine bilgi sahibi oldukları için tabiri caizse çürük tahtaya ayak basmıyorlar. İkinci el araçlar elden çıkarılmak istenen araçlar olduğu için bazı durumlarda bakmakla anlaşılmayan sorunları olmaktadır. Bu sorunlar ustalar tarafından istenildiği gibi kapatılmakta ve satış sonrasına kadar problem çıkarmamaktadır. Fakat bir süre sonra bu araçlar yolda kalabilir, çalışmayabilir, büyük masraflar çıkarabilir. Araca verdiğiniz para kadar tamiratını da para vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız muhakkak oto ekspertiz hizmetlerinden yararlanınız.

Oto Ekspertiz Fiyat Listesi  

Oto ekspertiz hizmetlerinden yararlanmanız için aracı alıp belli adreslere götürmenize gerek yoktur. İstanbul oto ekspertiz firması hizmetlerinde müşterilerine gezici oto ekspertiz imkanı tanımaktadır. Yani aracınızın olduğu bölgeye firmadan ekipler gelir ve aracın her türlü kontrollerini yapar. Alacağınız bu profesyonel hizmet karşılığında oto ekspertiz ücretleri çok düşük olmaktadır. Yani uzun yıllardır birikimini sağladığınız parayı riske atmamış olacaksınız. Oto ekspertiz uzmanları araç üzerindeki tüm işlemleri bilgisayarlı cihazlar ve programlar ile gerçekleştirecektir.

İkinci EL Oto Alırken Dikkat

İstanbul oto ekspertiz firmasının deneyimli uzmanları ilk olarak aracın dış yüzeylerinde inceleme yapacaktır. İlk işlem ise boya üzerinde olacaktır. Normal şekillerde anlaşılmayan sadece cihazla anlaşılan ton farkları bulunacaktır. Eğer araçta renk tonu farkı varsa araçta sonradan boya yapılmış demektir. Bu saptamadan sonra ise aracın elektronik aksamı incelenecek, döşemelerine bakılacak ve parça değişikliklerinde yan sanayi mi yoksa orijinal parçalar mı kullanılmış bu durumlar tespit edilecektir. Aracın görselliği ve durur hali incelendikten sonra ise hareket halindeki incelemeleri yapılacaktır. Bu aşamada ise aracın yol tutuşu, fren balata sistemleri ve motorunun gücü belirlenecektir. Ayrıca tork gücü ve şanzımanı da incelenecek araçta karanlıkta hiçbir nokta kalmayacaktır. Bu hizmetler için www.istanbulotoekspertiz.com ödeyeceğiniz oto ekspertiz ücretleri karşılığında alacağınız aracın lastiklerinde cam sileceklerine kadar her noktada bilgi sahibi olacaksınız.