GİRESUN (AA) - Görele Nihat Gürel Fen Lisesi tarafından hazırlanan "Bilimden, Bizden, İçimizden Söyleyişiler" projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında Görele başta olmak üzere Giresun ve ilçelerinden bilim, sanat, spor ve iş hayatında isminden söz ettiren başarılı kişiler, düzenlenen panellerle öğrencilerle buluşuyor.

Okul Müdürü Yusuf Ali Keskin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının Görele ve Giresun'da yetişmiş, bilim, sanat, spor ve iş hayatında adından söz ettiren başarılı kişileri öğrencilere tanıtmak olduğunu söyledi.

Projenin her yıl devam edeceğini belirten Keskin, "Projemizle öğrencilerimize Görele ve Giresun'da yetişmiş, bilim, sanat, spor ve iş insanlarını tanıtarak, bilim, sanat, spor ve iş insanlarının kişisel gelişim, duygu ve düşüncelerini eğitim ve öğretim ortamına yansıtmak ve böylelikle öğrencilerde yerli değerlerden 'rol model' algısı oluşturmak istiyoruz. Her yıl devam ettireceğimiz bu etkinlikle kişisel gelişime dair farkındalık oluşturmak istiyoruz." diye konuştu.