Bu seferki katalog da teknoloji insanlarının sevebileceği ürünler yer alıyor. Aktüel ile yapılan yöntem ile oldukça uygun fiyatlar da malzemeler bulunuyor. 27 Temmuz 2018 tarihli bim aktüel oldukça bol ürünlü bir katalog ile hizmetine en iyi şekilde devam ediyor. Bu adrese giriş yapabilmek için aktüel semti adlı siteye başvurulması gerekir. Hometec Alfa dizüstü bilgisayar, oyuncu Mouse ve Mouse pedi, oyuncu klavyesi, taşınabilir şarj aleti, Mikado radyolu müzik kutusu Xiaomi Mi Band iki akıllı bilekliği olan var mı? Ayrıca bu site a101 aktüel olarak da hizmetlerini sürdürüyorlar. Aktüel Semti’nin sunmuş olduğu ürünler ile alışveriş yapmak mümkündür. Hometech Alfa diz üstü bilgisayar başta, Xiaomi Mi Band akıllı bileklik, taşınabilir şarj aleti, mikado radyolu müzik kutusu, Mouse, Mouse pad ve klavye gibi ürünlerin satışları en uygun fiyatlara sunuluyor.

Katalogdaki Ürünler

Aktüel semti tarafından yapılan bu kampanyalar müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor. Teknoloji ürünleri yanı sıra kesinlikle kataloga eklenen ve yeni takımlardan olan 16 parça yemek takımı 79,90 TL’den satışa sunulurken, Chef’s markalı tava veya tencereler de 19,90TL’den 64,90TL’ye kadar çıkabiliyor. Bebeklere özel köşede açan firma bebek bodylerini 9,95TL’den bebek önlüklerini 8,95TL’den bebek şortunu 12,50TL’den biberonları 6,50TL’den emzikleri de 3,50TL’den satılıyor.

Kataloğun Teknolojik Ürünleri

Hometech markalı 11,6 ekran gücüyle 2 GB ramı bulunan dizüstü bilgisayarlar BİM tarafından 599,00 TL olarak satılırken kullanımı oldukça yaygınlaşan ve birçok alışveriş yerinde bulunan akıllı bileklikler şimdiki zamanlar da BİM tarafından 95,00TL’ye satışı gerçekleştiriyor. Bu bilekliğin bluetooth özelliği bulunduğundan dolayı tercih edilmesi mümkün olabiliyor. Trust markalı taşınabilir özelliğe sahip şarj aletleri 49,90 TL’den müzik kutusu hoparlörü 59,90 TL’den oyuncu klavyesi 27.50 TL olurken mouselar24.90TL’den başlıyor. Mini USB vantilatör de alınan kararlar neticesinde 20 Temmuz itibarı ile 24.90TL’den satış gerçekleştiriliyor.