TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, "Bir Çocuk Gülüyor, Dünya Güzelleşiyor" kampanyası kapsamında, 106 ihtiyaç sahibi çocuğa çeşitli hediyeler verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Kurban Bayramı öncesi yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara giysi yardımında bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, kampanya kapsamında 106 ihtiyaç sahibi çocuğa giysilerinin, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen programla verildiği vurgulanarak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Bu birlikteliğimizi bundan sonra da sürdürme gayretinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok değerli bir sıfatla, 'kimsesizlerin kimsesi' olarak anılıyor. Bizler de yerel yönetimler olarak onu örnek olarak kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yardımlarımızı Kurban Bayramı'ndan sonra da sürdüreceğiz. Bu yıl sonuna kadar etap etap bin çocuğumuzu giydirerek onları sevindirmeyi hedefliyoruz. İhtiyaçlı çocuklarımıza bu güzel yardımların ulaştırılmasında emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum."