TRABZON (AA) - Birlik Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ergin Aydın, inandıkları gayeler üzerinde her ay bir konferansla halkın karşısına çıkmayı planladıklarını söyledi.

Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelerek vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vakfın genel merkezinin İstanbul'da olduğunu belirten Aydın, "Vakfımızı, 29 Mayıs 1985 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanımız İsmail Kahraman ve arkadaşları birlikte kurmuştur." dedi.

Aydın, amaçlarının geleceğin teminatı olan insanların, vatansever, inançlı, kültür seviyesi yüksek, çağdaş ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Milletimizin huzur, birlik ve beraberliğini sağlamakta katkıda bulunuyoruz, bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Şube olarak inandıkları gayeler üzerinde her ay bir konferansla halkın karşısına çıkmayı planladıklarını dile getiren Aydın, "Bu ay ki ilk konferansımızı 25 Kasım Cuma günü saat 18.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş'ın Küresel Güç Odaklarının Hedefindeki Türkiye konusunu ele alacağı konferansa, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." ifadesini kullandı.