Forma yaptırma sektöründe lider firma olan Jordanred Tekstil bisiklet forması, halı saha forması, espor forması gibi ürünlerde kişiye özel tasarım yaparak üretim yapıyor. Bisiklet sürerken bisiklet forması vucutta oluşan terin sağlıklı şekilde dışarı atılması için olmazsa olmazdır. Jordanred forma tasarlama sihirbazından halı saha ve bisiklet formanızı kolayca tasarlayabilirsiniz.

Şirket takımınız ile maça giderken kendi tasarladığınız formayı giymek ister misiniz? Jordanred üstün kumaş kalitesi, rahat kalıpları ve ileri seviye baskı teknolojisi ile halı saha takımlarına benzersiz formalar sunuyor. Kendi formanı kendin tasarla sihirbazını kullanarak hızlı şekilde formanızı tasarlayabilir ve kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Jordanred forma tasarlama sihirbazında kombinasyon kısıtlaması olmadan istediğiniz rengi seçip ve logolarınızı ekleyebilirsiniz. eSpor, halı saha formaları, bisiklet formaları konusunda profesyonel olarak hizmet vermekte olan Jordanred.com’da tamamen size özel bir halı saha forması yaptırabilişiniz. Jordanred'de sipariş miktarı kısıtlaması yoktur. İsterseniz tek bir forma, isterseniz binlerce formayı aynı çatı altında yaptırabilirsiniz.

Kullanılan baskı teknolojisi ve doğru kalibrasyon, formanın renk tonlarını ve sağlamlığını doğrudan etkilemekte olduğunu söyleyebiliriz. Sporcu sağlığı için özel olarak üretilen, nefes alabilen kumaşların bu gibi özelliklerini kaybetmemesi için doğru baskı teknolojisi, iyi bir kalibrasyonla birlikte kullanılmalıdır.

İsminize veya bisiklet grubunuza özel bir bisiklet forması, şirketinizin halı saha takımına özel bir forma veya eSpor takımınıza özel bir maç forması yaptırmak istiyorsanız jordanred.com ürün ve hizmetlerine göz atabilirsiniz.