ORDU (AA) - Ordu'nun Fatsa ilçesindeki küçük sanayi sitesindeki çay ocağında 3 yıldır çalışan 20 yaşındaki Oğuzhan Müezzin, müşterilerine çayı soğutmadan götürebilmek için bisikletle servis yapıyor.

Çay ocağında yaklaşık 1,5 yıldır bisikletle çay servisi yapan Müezzin, AA muhabirine, bu şekilde çay servisi yaptığı için gün boyu yorulmadığını belirtti.

İlk başlarda bisikletle çay taşırken zorlandığını ve çayları sürekli döktüğünü için patronundan azar işittiğini ifade eden Müezzin, bir süre sonra alıştığını ve bu durumdan patronunun da memnun kaldığını söyledi.

Bisikletle çay servisine artık alıştığını dile getiren Müezzin, "Üç yıldır çaycılık yapıyorum, uzun zamandır da çayları bisikletle servis ediyorum. İlk başlarda çok bardak kırıyordum ama şimdi alıştım. Ayrıca patronumda bu durumdan çok memnun" dedi.

Müezzin, bisikletle çay servisi yapmaya başlayınca müşterilerin "soğuk çay" şikayetlerinin azaldığını da kaydederek, "Bisikletle çay hizmetine başlayınca müşteriler arayıp teşekkür etmeye başladı. 'Çaylar soğumadan hızlı şekilde geliyor' dediler" diye konuştu.

Çay ocağından uzakta bulunan iş yerlerinin de kendilerini tercih etmeye başladığını ifade eden Müezzin, bisikletle servis yaptığı için gün boyu yürümek zorunda kalmadığını, bu nedenle de fazla yorulmadığını belirtti.

Müezzin, bisiklet kullanmasının iş yerine de büyük kolaylıklar sağladığını vurguladı.

Sanayi esnafından Erkan Bük, İsmail Erbaş ve Ahmet Bahar ise bisikletli çay servisinden memnun olduklarını söyledi.