AK Parti Trabzon İl eski yöneticisi Abdullah Özer, dün akşam istifa ettiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için duygusal mesaj paylaştı. Özer, sahibi olduğu uluslararası taşımacılık firmasına ait TIR’ı ile Kazakistan’a yük götürürken Azerbaycan’da TIR’ının dorsesindeki şehit fotoğrafı önünden çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Şehitlerimizin hatırına sizin istifa etmemeniz lazım. Sayın Bakanım, bizim okuma ve yazmamız yoktur. O istifa mektubunu da okuyamıyoruz” dedi.

Özer, terör örgütü mensupları ile yandaşları, uyuşturucu baronları ve FETÖ’yü kimsenin sevindiremeyeceğini dile getirerek, “Vatan ve millet sevdalısı olan, terörün kökünü kazıyan, Türkiye Cumhuriyeti’nde partili partisiz herkesin sevgisini kazanan Sayın İçişleri Bakanımızı birkaç yamyama yedirtemeyiz. Dağdaki hainlerin şehirlerindeki uzantılarını asla sevindirmeyiz. İstifa haberinde en çok terör örgütü mensupları ile onların uzantıları, uyuşturucu baronları ve FETÖ sevindi. O istifa mektubu için de okuma yazmamız yoktur. Birkaç aç gözlü yamyam için Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en iyi içişleri bakanı olan sayın bakanımız istifa edemez. Buna başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere halkımız da müsaade etmez. Bazı insanlar özgür iradesi ile istifa edemezler. Çünkü sizlerin istifa etmesi lazım şehitlerimize sormanız lazım. Kendini bilmez bazı aç gözlüler yüzünden bu kararı alma hakkınız yoktur.

Trabzon’da bir kez daha veda konuşması yapmıştınız. Kapıda size ‘Hiçbir şey duymadık’ demiştim. Bu kez Azerbaycan’dan söylüyorum. Biz o mektubu okuyamıyoruz. Şehitlerimizin yakınları ve bizler üzüleceğiz bazı hainler sevinecekse bırakın o aç gözlüler ölsün gitsin. Üzüm hoşafı ile vatanımızın kurtarıldığını bilmeyen iki ayaklı virüsler ölsünler. Dağdaki hainler ve şehitlerimizin için o mektubu okuyamadık. Hendek teröründe doğu bölgesini karış karış gezdim. Sizle d e2 dönem siyasette bulundum ve seçim sahalarında çalıştım. Ben sizin bir kardeşinizim. Sizi aradığım her zaman da size ulaştım. Sizin istifa etmeye hakkınız yok” diye konuştu.