BOLU (AA) - İl Özel İdaresi otoparkına dahil edilen yeni araçların tanıtımı törenle yapıldı.

İl Özel İdarenin Sağlık Mahallesindeki tesislerinde düzenlenen törene, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkan Vekili Ekrem Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan Vali Baruş, devletin, milletin ve vatanın birlik beraberliğini sağlamak için terörizme karşı mücadele ederken, diğer taratan da vatandaşa layık olduğu hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmenin çabası içinde olduğunu belirtti.

Devlet ve milletin her zaman el ele olduğunu kaydeden Baruş, "Devleti oluşturanlar hepimiziz. Milletvekillerimiz, yerel yöneticilerimiz, muhtarlarımız ve diğer taraftan devletin değişik kademelerinde görev yapan bürokratlarımız ve memur arkadaşlarımız devleti oluşturuyor. Anlayışımızda devlet millet ayrımı hiçbir zaman olmamıştır. Devleti yönetenler kendilerini milletten ayrı göremezler. Hepimiz milletin birer parçasıyız. Onun için millete en güzel şekilde hizmet etmek durumundayız." diye konuştu.

Ardından İl Özel İdaresinin araç parkına dahil edilen ve maliyeti 5 milyon 534 bin 479 lira olan 2 ekskavatör, 3 yama silindiri, 2 toprak silindiri, 3 kanal kazıcı yükleyici, bir 6X4 çekici, 10 damperli kamyon, bir 4X2 çekici, bir damper dorse, 3 yama silindir römorku ve 8 yama robotunun tanıtımı yapıldı.