BOLU (AA) - Bolu'da, 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 48 bin 886 öğrenci karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. pornolar

Seyit Mahallesi'nde bulunan Koç İlköğretim ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine Bolu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, veliler ve öğrenciler katıldı.

Karne töreninde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Atılkan, Bolu genelinde bulunan okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören 48 bin 886 öğrencinin bugün karne heyecanı yaşadığını ifade ederek, kendilerin de bu heyecana ortak olmak ve onların sevinç ve mutluluğunu paylaşmak üzere burada olduğunu belirtti.

Eğitim sisteminin temel amacının çocukları çağın gerektirdiği bilgi beceri ve donanıma sahip olarak yetiştirmek olduğunu da kaydeden Atılkan, "İçinde yaşadığımız yüzyıl bilim ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla gelişip ilerlediği bir dönem. Bu sebeple çocuklarımızı bu yüzyılda, dünyayla rekabet edebilecek, bilgi ve teknoloji üretebilecek, düşünen, sorgulayan bir birey olarak yetiştirmek zorundayız." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Koç ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan şarkı, halk oyunu ve şiir gösterileri katılımcıların beğenisine sunuldu.

Okullarını dereceyle bitiren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Bolu Vali Yardımcısı Atılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kunuk, öğrencilere karnelerini verdi.