ARTVİN (AA) - Borçka Kaymakamlığı ve Belediyesince Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Borçka Belediyesi Şehitler Parkı'ndaki programa, Kaymakam Ertuğrul Örnek, İlçe Garnizon Komutan Vekili ve Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Deniz Gezici, Belediye Başkanı Aslan Atan, İl Genel Meclisi üyeleri Muhammet Çakmak ve Mustafa Kalender, daire amirleri belediye meclisi üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki programın ardından İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları ile İlçe Jandarma Bölük Komutanlığındaki askeri personel, er ve erbaşların bayramları kutlandı.

Ardından Borçka Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden Kaymakam Örnek, Belediye Başkanı Atan ve beraberindekiler, hastalara geçmiş olsun dileyerek bayramlarını kutladı.

Kaymakam Örnek, Belediye Başkanı Atan ve beraberindemiler, şehit ailelerini evlerini ziyaret etti.

Şehit yakını Mehmet Çırak, akan kanın durdurulmasını isteyerek, "Meslek icabı bizler Kürt kardeşlerimizle birlikte çalışıyoruz, onlarla hiçbir konuda anlaşmazlığımız olmadı. Bizi birbirimize düşürmek isteyen terör örgütüne nefretimiz her geçen gün daha da artıyor" dedi.