ORDU (AA) - Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesince yapılan Boztepe ile şehir merkezini birbirine bağlayan alternatif yol, sıcak asfalt konforuna kavuştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentin önemli turizm merkezlerinden Boztepe'ye ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol çalışması yürütüldüğü belirtildi.

Boztepe Mahallesi Hacıhamzaoğlu Sokak'taki çalışmalarda sona gelindiği ifade edilen açıklamada, yapılan asfalt çalışmasıyla Ordu'nun önemli turizm alanlarının başında gelen Boztepe'ye ulaşımı sağlayan alternatif yolun sıcak asfalt konforuyla buluştuğu vurgulandı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın, sürdürülen çalışmaları yerinde incelediği aktarılan açıklamada, Tekintaş'ın da görüşlerine yer verildi.

Boztepe'ye konforu yüksek çok özel bir yol yapıldığını belirten Tekintaş, "Sıcak asfaltıyla, beton duvarlarıyla ve kanalları ile çok özel ve güzel bir yol ortaya çıktı. Boztepe'yi Kumbaşı, Güzelyalı ve oradan da şehir merkezine bağlayacak olan yol, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadesini kullandı.