GİRESUN (AA) - Bulancak Ab-ı Hayat Derneği, Ahmet Murat Yücel'in başkanlığındaki yeni yönetim kuruluyla yeni dönem faaliyetlerine başladı.

Dernek başkanı Yücel, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2006 yılında yürekleri ısıtmak için kurulan derneğin, yaptığı faaliyetler ve etkinliklerle kısa zamanda bölgedeki faal dernekler arasına girdiğini söyledi.

Bu süre içerisinde yönetim kurulunda birçok değerli arkadaşlarının görev yaptığını ve bayrağı kendinden sonrakine devrettiğini belirten Yücel, "Yönetimdeki arkadaşlarımız değişti ki bizler de değişeceğiz ama 'derdi, davası ve duası olanların buluşma adresi' olan ilkemiz hiç değişmedi. 'Yük olan değil, yük alan' insanlar olmak için çıktığımız bu yolda bugüne kadar yaptığımız her işte yalnızca hayrı gözettik." diye konuştu.

Yücel, faaliyetlere bu yıl da hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bulancak'ın markası haline gelen yaz okulumuzun devamı olan kış okulumuz, sohbet ve kültür akşamlarımız, konferanslarımız, kitap okuma etkinliklerimiz, yardım faaliyetlerimiz bu yıl da devam edecek, yeni ve farklı etkinliklerle de bu yıl da ilçemizin en etkin sivil toplum örgütü olamaya devam edeceğiz inşallah. Son olarak tekrar yönetimimizde bugüne kadar görev alan ve bu derneğin bugünlere gelmesini sağlayan ve bundan sonra da her türlü desteğe devam edecek olan tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İşimiz çok yükümüz ağır ama yol açık diyor, herkesi bizimle yola çıkmaya, yükümüzü paylaşmaya davet ediyorum."

Derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri ise Yunus Aydın, Yüksel Abanuz, Hayrettin Kılıç, Mücahit Yıldız, Fatih Gürsoy ve Ersoy Yücel'den oluştu.