SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ikinci el otomobil sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarıyla buluştu.

Demir, belediyeye ait Bayraktepe Restoran'da yapılan toplantıda, şehrin tüm sorunlarını ele aldıklarını, hepsini tek tek çözüme kavuşturacaklarını aktardı.

Samsun'un bölgenin merkezi ve Türkiye'nin en iyi şehirlerinden biri olduğuna işaret eden Demir, "Sizlerle ilgili her zaman söyledim, belediyemizin imkanı var. Bir araya gelerek çok modern bir site veya mevcudun yanında olabilirse belediyeden talep ederseniz kamulaştırma ile orayı genişletmek mümkün. Bunlar ancak sizin bir araya gelip talep etmenizle olur. Belediye her konuda yanınızdadır." dedi.

Sanayi ile ilgili tüm problemleri çözeceklerini dile getiren Demir, özellikle altyapı noktasındaki sorunları ortadan kaldıracaklarını vurguladı.

İlkadım, Örnek, 19 Mayıs ve Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak altyapı çalışmalarıyla bu bölgeleri 2021 yılında ihya edeceklerini anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Samsun'un her noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Minibüs terminalini yapacağız. Subaşı projesini ihale ettik. Otopark problemlerini çözüyoruz. Ulaşımda çok ciddi sıkıntı var. Onunla ilgili Aselsan ile çalışıyoruz. Bunlar önemli çalışmalar. Kentsel dönüşümle ilgili önemli adımlar atıyoruz. Samsun'un tüm mahallelerinde altyapıyı bitireceğiz. Bu yıl 1300 kilometre yol yaptık, önümüzdeki yıl 1400 kilometre yapacağız. 2023 yılı sonuna kadar tüm mahallelerin altyapısını tamamlayacağız."