SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SAMULAŞ AŞ bünyesinde 10. yılını dolduran personele Samsunspor forması hediye etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Demir'in makamında 123 çalışana teşekkür belgesi ve Samsunspor forması hediye ettiği bildirildi.

SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'nın da katıldığı programda Demir, tüm çalışanlara teşekkür etti.

SAMULAŞ'ın günde ortalama 100 bin kişiye yolculuk hizmeti verdiğini hatırlatan Demir, "Üstün teknolojik altyapısı, donanımlı, iyi eğitilmiş sizlerle gece gündüz demeden halkımıza sağlıklı ulaşım hizmeti veriyoruz. Bu anlamda emeğiniz çok büyük. Biz de şehrimizdeki ulaşım yatırımlarına ve hizmetlerine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Demir, SAMULAŞ'ın kaliteli kent yaşamı, mutlu, huzurlu insanların hayat sürdüğü büyükşehir olma misyonuna çok önemli katkılar sunduğunu vurgulayarak, "Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SAMULAŞ, tüm olumsuzlukların üstesinden gelerek modern ulaşım alanında belirlenen hedefler ve ilkeler doğrultusunda Samsunlulara en iyi hizmeti sunmayı, şehrine değer katmayı bundan böyle de sürdürecektir." açıklamasında bulundu.