Bu sektörlerden biri de şüphesiz izmir temizlik şirketleri dir. İnsanlar vakitlerinin büyük bir kısmını buralarda geçirir olması temizlik sektörüne olan talebin artmasına sebep olmuştur. Bu sektörde nasıl hizmetlerin verildiği ve insanların iş imkanına da nasıl aracı olduklarını bu yazımızda daha yakından inceleyelim.

Ev Temizliği

Aile bireylerinin neredeyse tamamı tüm gün boyunca ev dışındadır. Bu durum büyük oranda özellikle büyükşehirlerde yaşayanlar için geçerlidir. Anne – baba işte, çocuklar okulda olurlar genelde. Akşam ise kısıtlı zamanda yemek yapılması gerekir, sonrasında toparlanma ve bulaşık derken günün yorgunluğu daha da hissedilmeye başlar. Kalan kısıtlı zamanda da çocukların ödev, oyun ve aile bireylerinin birbirleri ile vakit geçirmeleri için anca yeterlidir. Çamaşır, temizlik, ütü gibi önemli ve vakit alan işler içinse ne yazık ki zaman kalmamaktadır.

Ev temizliği izmir genelinde diğer temizlik kollarına göre daha makul düzeyde artış göstermiştir. Bunun en büyük sebebinin de İzmir’e yapılan yeni binaların, inşaatların daha çok iş merkezi ve avm olmasıdır. Bu durum da ev temizliği hizmetine talebi yeni yapılan ev ve rezidanslar oranında arttırmıştır.

Ev temizlik şirketi olarak Uçanlar Temizlik Hizmetleri - www.ucanlartemizlik.com İzmir’de yılların tecrübesi ve profesyonel ekibi, son teknoloji ekipmanları ile ev temizliği konusunda hizmet veren en kaliteli izmir temizlik firmalarından biridir. Kısa sürede ev temizliği hizmetini yapan temizlik personelleri evdeki eşyalara zarar vermeden temiz, titiz ve sağlığa zararlı olmayan malzemeleri kullanarak işlerinde büyük tecrübeye sahiplerdir.

Ofis Temizliği

Büyükşehirlerde artan iş merkezleri, gökdelenler ve avm ler sebebi ile izmir ofis temizliği hizmetine talepte inanılmaz bir artış yaşanmaktadır. Bölge firmaları bu talebi karşılamakta yetersiz kalmaktadırlar. Bu sebeple izmir temizlik firmaları sayısında hatırı sayılır bir artış olmuştur.

Tadilat ve İnşaat Sonrası Temizlik

Yukarıda bahsettiğimiz konuların bir temelinde yer alan inşaat sektöründeki hızlı artış ile tadilat veya inşaat sonrası temizlik hizmeti ihtiyacında da bu oranda artış olmuştur. Özellikle İstanbul’un kapasitesinin dolduğunu düşünürsek sonraki en makul şehir olan İzmir’de de inşaat sektörü son yıllarda hız kazanmıştır. Bu hıza katkı sağlayanların bir kısmı da İstanbul inşaat firmalarıdır. İzmir’in bu konudaki potansiyelini fark ettikleri ve İzmir’e yatırım yaptıkları bir gerçektir.

Dileğimiz zaten az kalan nerdeyse unutmaya yüz tuttuğumuz yeşil alanlarımızın yok edilmemesi. Rant uğruna, birilerinin cebi dolacak diye güzelim memleketimizin yeşillikleri, ağaçları yok edilmesin. Unutmayalım ki şehirler, ağaçlar olmadan nefes alamaz.