Hem tesettür giyim tarzını değiştirmek istemeyen hem de modanın nimetlerinden faydalanmak isteyen kadınlar için moda tasarımcıları, tesettür giyim tarzını bozmayacak ama şık ve zarif görünümü destekleyecek ürünler tasarlamaya devam ediyor. Başörtüsü, tunik, ayakkabı, pantolon, Pardesü Dünyası yeni moda ürünler ile dolu.

Pardesülerde Hangi Modeller Moda?

Modayı takip etmek isteyen muhafazakâr kadınlar için her kıyafet tercihlerine uygun ürünler bulmak mümkün. Başörtüleri genellikle pastel ve yumuşak renklerden oluşuyor. Göz alıcı ve hoş duruşu başörtülerinde bu tarz renklerin tercih edilmesini sağladı. Tuniklerde koyu ve soft renkler hakim. Tuniklerde alt kısmın ön tarafı kısa arka tarafı uzun biçimde yapılan kesimler kıyafete hareket katmakla beraber farklı bir tarz ortaya koyuyor. Pardesülerde genellikle koyu renkler daha revaçta. Önden düğmeli modellerin yanı sıra fermuarlı modeller de mevcut. Büyük ve gösterişli düğmelerle süslenmiş pardesüler hem göz alıcı hem de şık görüneme sahip. Ön bölgesi ya da omuzları işlemeli modeller de bu tarzı sevenlerin rahatlıkla kullanabileceği pardesülerden. İki renkli pardesüler gösterişli olmasına rağmen rahatlıkla günlük olarak kullanılabilir. Genellikle siyahın yanına kırmızı ve lacivert renkler ağırlıkta. Pardesü Dünyası’nda alt kısmı tamamen yere uzanan, diz altında biten veya dizin hemen üstünde biten ürünler de giyim tarzına göre tercih edilebilir. Kumaş çeşidi olarak medine ipliği, dubai ipliği, yüzde 100 pamuk ya da polyester içerikli kumaştan üretilmiş pardesüler tercih edilebilir.

Pardesülere Bakmak İçin İnternet Siteleri Ziyaret Edilebilir

Tarzları, tasarımları ve tercih edilen kumaş çeşidine göre pardesü dünyası çok çeşitlilik içeriyor. Bu çeşitliliği kolayca takip etmek için http://www.caddezar.com/pardesu-dunyasi internet adresi mutlaka takip edilmeli. Ürünlerin bütün detaylarının incelenebileceği sitede hem marka hem de model açısında bol seçenek mevcut. Bütün satın alma ve ödeme biçimi hizmetlerinin bulunduğu siteden telefonla da sipariş verilebiliyor.