Günümüzde internetin kullanım alanları artık sınırsız bir boyuta ulaştı. Hal böyle olunca birçok ek gelir kapısı internet üzerinden sağlanabiliyor. İçerik hizmeti olarak ele alınan ama makale adıyla bilinen sektörün oluşmasının tek sebebi internet sitelerinin sayısının her geçen gün artması. Bu artış ile beraber içerik hizmeti veren kurum ve şahıslarında sayısı çoğalıyor. Genel olarak makale yazmak kolay bir iş gibi görülse de herkesin bu işi yapması çok mümkün değildir. Kalite bazlı olarak sistemsel değişiklerle şekillenen sektörde belli başlı firmalar ipi göğüslüyor. Bunlardan biride kuşkusuz Makale Çarşısı olarak karşımıza çıkıyor. 3-4 yıldır bu sektörde sıfırdan başlayıp kendini geliştiren Makale Çarşısı, ekibinde bulunan alanında uzman 35 makale yazarı ile beraber sektörde hizmetlerine devam ediyor.

Makale Çarşısı Nasıl Çalışıyor?

İşlemlerini sipariş odaklı sürdüren Makale Çarşısı, kendine has taslağı ve editör kontrollerinden geçirerek copyscapes onaylı teslimatları ile her sektör için kusursuz içerik oluşturma görevini üstlenmiş durumda. Günde 100'den fazla yazar başvurusu alan Makale Çarşısı, geçtiğimiz aylarda kurumsallaşarak Çarşı Medya adı altında büyük bir ekip oldu. Verdiği hizmetlere her geçen gün yenisini ekleyerek yoluna devam ediyor. Peki, Makale Çarşısı ekibinden ne gibi hizmetleri alabilirsiniz?

 

• İçerik Hizmeti
• Anahtar kelime analizi
• Site analizi
• Haber Makaleleri
• SEO Danışmanlığı
• WEb Tasarım
• Editörlük hizmeti
• Kurumsal kimlik oluşturma Gibi hizmetler işinde başarılı kişilerce sizlere sunuluyor. Bir günde 110.000 kelimelik içerik teslimatı yapacak güçte olan ekip, yazı kalitesinden asla taviz vermiyor.


Bende Makale Çarşısı'nda Yazar Olabilir miyim?

Evet, Makale Çarşısı herkese ek gelir elde etmeleri adına yardımcı olan bir yer. Sizden istedikleri tek şey kaliteli ve özgün içerikler oluştururken tamamıyla özgün yaklaşımlar ile makalelerinizi teslim etmek. Prensipli ve zamanında teslimat yapmanız. Makale ekibi bugüne kadar verdiği sözü zamanında yerine getirmesiyle biliniyor ve son derece güvenilir bir platform. Yazarlarına zamanında ödeme yapıyor ve emeğe büyük saygı duyuyor. İnternet sektöründe yer alan dev kuruluşlar ile çalışmalarını sürdüren Makale Çarşısı, yine referanslarıyla göz doldurmayı başarıyor.

İnternetten Para Kazanmak

Makale yazarak para kazanırım diyen 10 kişiden 9'u maalesef bu işte başarılı olamıyor. Makale Çarşısı'sının yüzlerce firma tarafından tercih edilmesinin nedeni kaliteli ve özgünlük açısından benzersiz içeriklerin oluşturulmasıdır. Bu nedenle ekibne yazarları katmadan önce bir dizi denemeden geçiriyor. Kaleminiz güçlüyse ve prensipli bir çalışma anlayışınız varsa sizde ekibin bir parçası olabilirsiniz. Evde, ofiste dilediğiniz zaman içerik oluşturarak son derece ciddi ek gelir sahibi olabilirsiniz.

Makale Yazarlığı Ne Durumda?

Makale yazarlığı artık oldukça düşür seviyelerde. Herkesin ben bu işi yaparım demesiyle beraber kopya içerikli makaleler ile güven ortamı oldukça fazla zedelenmiş durumda. Makale alımı yapanlar bu konuda oldukça dertli olsa da Makale Çarşısı gibi ekipler olduğu sürece kalite asla bozulmayacak gibi görünüyor. Ekip hakkında merak edilenler için sizde Makale Çarşısı'na ait sitelere göz atabilirsiniz. Makale almak yada makale yazarı olmak gibi hedefleriniz varsa, internet ortamında güven duyacağınız yegane platformlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.