GİRESUN (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Giresunspor Kulübünü ziyaret etti ve yapımı süren Çotanak Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Canikli, Giresunspor Kulübünü ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yöneticiler ve futbolcularla bir araya geldi.

Yapımı devam eden Çotanak Stadı'nda da incelemelerde bulunan Canikli, ilgililerden son durum hakkında bilgiler aldı.

Canikli, kulüp ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor'un, Giresun için son derece önemli olduğunu söyledi.

Giresunspor'un son 3 yıldır Spor Toto Süper Ligi zorladığına işaret eden Canikli, kısa zamanda bunu başaracaklarına inandığını söyledi.

Canikli, Giresunspor'da, Altınordu modelini uygulamayı amaçladıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Tamamen yerli kaynakları kullanarak, kendi gençlerimizi kullanarak onların potansiyellerini en iyi yoğurarak ve bu yapıdan beslenen bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu Türk futboluna en büyük katkılardan bir tanesidir. Altınordu çok güzel işler yapıyor. Kendilerine bu nedenle teşekkür ediyoruz. Giresunspor için hedeflerimizden birisi de bu alt yapının oluşturulması."

Çotanak Stadı'nın da yapımının hızla devam ettiğini dile getiren Canikli, "Giresun için önemli bir proje. Yüzme havuzumuz da burada inşaatı sürüyor. Giresunspor için antrenman sahaları olacak. Önümüzdeki sezona hazır olacak. Temennimiz artık maçları Spor Toto Süper Lig maçlarını burada oynamak." dedi.