Ayrıca radyo istasyonu olmadığı halde sadece internet üzerinden yayın yapan radyo siteleri bulunmaktadır. Günümüz teknolojisinde her şeyi internet ortamından bulabildiğimiz gibi her konuda bizlerin ilk yardım aldığı alan internettir.

Radyo dinlemek için artık istediğimiz radyonun kanalına veya sitesine girmekten ziyade internet üzerinde bu radyo istasyonlarını ve online yayın yapan radyo sitelerini bir araya toplayan siteler bulunmaktadır. Bu radyo sitelerini kendi alanlarına ve yayınlarına göre sınıflandırmakta sizlere istediğiniz alandan seçim yapmak için kullanım kolaylığı sunmaktadır. Radyo dinle kelimesinde de bu bütün radyo sitelerini bulabilirsiniz. En güzel radyoların kesintisiz yayınlarını ve yüksek ses kalitesi ile dinleme imkânınız bulunmaktadır.  Canlı radyo dinlemek için bu sitelerden birine girmeniz ve istediğiniz kategoriden bir radyo seçmeniz yeterli olacaktır. Bu sevdiğiniz radyoyu sosyal medyada kolaylıkla paylaşabilir sevdiklerinizle beraber dinleyebilirsiniz. Radyo dinle olarak sizlere en güzel bilinmeyen radyolarda dahil paylaşan  www.canlidinlefm.com sitesine alıştıktan sonra çıkamayacaksınız.

İnternet üzerinden canlı radyo dinle sitesi olarak birbirinden farklı radyoların bir araya gelerek online radyo dinleme sitelerinden olan canlidinlefm.com sitesi kategorilere göre ayrılmış slow radyolar,pop radyolar,arabesk radyolar, dini radyolar ve Türk sanat müziği radyoların bir araya gelmesinden oluşmaktadır.Radyo yayınları sitenin özel flash playeri ile her bilgisayarda hiçbir program indirmeden rahatça dinleyebileceğiniz bir ortam oluşturmaktadır. Gün geçtikçe büyüyen canlı radyo dinleme sitesi günümüz teknolojisine ayak uydurmakta sizlere en kalite hizmeti verme yolunda ilerlemektedir.

Radyo dinlemek isteyenler için güzel arabesk üzerine kendini kanıtlamış Türkiye’de ilk akla gelen radyoyu kral fm radyosunu dinlemek için doğru adreste bulunmaktasınız.