SAMSUN (AA) - Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, hayata geçirdikleri Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi'nin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından örnek proje seçildiğini bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB merkez binasında gerçekleştirilen toplantıda, göreve geldikten sonra hayata geçirilen Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi'nin örnek proje olarak gösterildiğini belirtti.

Ofisi göreve gelir gelmez üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların faydalanabilmesi için kurduklarını aktaran Yılmaz, başta Avrupa Birliği projeleri olmak üzere hangi bakanlığın, hangi desteği varsa insanları bilgilendirmeyi amaçladıklarını anlattı.

Proje ofisi ile İŞKUR Şube Müdürlüğü ve KOSGEB'i ilçeye getirdiklerini kaydeden Yılmaz, "Ankara'da yapılan toplantıda projemiz, Türkiye genelinde örnek proje gösterildi ve ülke genelinde faaliyete geçirilmesi için talimat verildi. Biz üyelerimiz için ve vatandaşlarımız için bu projeyi hayata geçirdik. Buna ilişkin olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.