AMASYA (AA) - CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Silopi’de terör olayları sırasında çıkan çatışmada yaralanan ve evinde istirahat eden uzman çavuş Şükrü Yıldırım'ı ziyaret etti.

İlçenin bağlı Çaydibi köyündeki evinde istirahat eden Yıldırım'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulunan Tuncer, "Kardeşimize çok büyük geçmiş olsun. Henüz 10 aylık kızına Allah bağışlamış. Terör olaylarından bu ülkenin sıyrılması, şehitlerimizin artık gelmemesini istiyoruz" dedi.

Terörle mücadelenin topyekun yapılması gereken bir mücadele olduğuna dikkati çeken Tuncer, "Bu anlamda hükümetin terörle ilgili konularda şeffaf olması, paylaşımcı olması, gerek diğer muhalefet partileri gerek sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmesi halinde sorun daha rahat çözülür.
Oradaki halka devletin daha samimi ve sıcak elini uzatması lazım. Bunu başardığımız takdirde terör illetinden kurtulacağız" diye konuştu.

Yıldırım da yaklaşık 5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığını, Elazığ Kovancılar Jandarma Karakolunda görev yaparken geçici görev ile Silopi'ye gittiğini anlattı. 24 Aralık 2015'te çıkan terör olayları sırasında yaralandığını bildiren Yıldırım, bir süre GATA'da tedavi gördükten sonra şimdi evinde istirahat ettiğini kaydetti.