SAMSUN (AA) - CHP Havza İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Hayati Tekin, CHP Samsun İl Başkanı Dinçer Soylu, CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut, CHP Samsun Milletvekili adayları Şaban Sevinç, Cem Yılmaz, Nurcihan Tomrukçu, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut, yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini CHP'liler olarak ellerini taşın altına koymaları gerektiğini söylerken CHP Samsun İl Başkanı Soylu ise "Amacımız küskünlükleri gidermek ve kardeşlik olgusunu partimiz içerisine yerleştirmek. Ülkemizi kötü günler bekliyor. Bu gidişe son vermek için yola çıktık" dedi.

CHP Samsun Milletvekili adayları Şaban Sevinç, Cem Yılmaz ve Nurcihan Tomrukçu'nun konuşmalarının ardından CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin CHP'nin büyük bir mücadelenin içerisinde olduğunu belirtirken CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise CHP'nin her zaman birleştirici bir güç olduğunu söyledi.

Zeybek, "CHP bizim zenginliğimizdir. Bunu her ortamada hissterimeliyiz. 7 Haziran'daki ekonomik paketlerimiz halkımızdan ve diğer partilerden beğeni aldı. Biz her zaman birinci parti olmak için yarışmak zorundayız. Bunu ilk olarak kendi içimizde kabüllenmeliyiz. 13 yıldır Anayasamızı değiştiren bir AK Parti ile karşı karşıyız. CHP olarak yasalara saygılı insanlarız biz. 1 Kasım bizim için önemli bir çalışma. İnşallah 2 Kasım'da iktidar kutlamamız için bir araya geleceğiz"  diye konuştu.