SAMSUN (AA) - CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza’da yaşanan selde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Zeybek, 30 Eylül akşamı Havza’da etkili sağanak yağış nedeniyle yaşanan selde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu, çalışmalar ve bölgenin genel durumu hakkında Kaymakam Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Murat İkiz’den bilgi aldı.

Zeybek, selde zarar gören vatandaşlarla da görüşerek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Zeybek, yaşanan selde can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu kaydetti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesinin olayın yaşandığı saatten bu yana aralıksız hayatı normale döndürmek için çalıştıklarını dile getiren Zeybek, gösterdikleri hassasiyet ve yoğun çabadan dolayı teşekkür etti.

Halkın maddi kayıplarının bir an evvel karşılanması için üzerlerine düşen ne varsa yerine getireceklerini vurgulayan Zeybek, "Karşıyaka, Memdühiye ve İcadiye mahallerimizin zarar gören altyapısının hızlı bir şekilde yapılması ve böyle bir üzücü olayın tekrar yaşanmaması için Büyükşehir Belediyemiz ile irtibat halinde olacağız. Havza'mıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum" dedi.