ZONGULDAK (AA) - CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, "CHP olarak hangi coğrafyada işlenirse işlensin, kim yaparsa yapsın, hedefi ne olursa olsun terörün her türlüsüne 'hayır' diyoruz" dedi.

Özkan, CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaretinde, Paris'te geçen hafta yaşanan terör saldırılarının, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de esefle karşılandığını belirtti.

Terörün karanlık yüzünün, bir kez daha dünyayı etkisi altına aldığını ifade eden Özkan, şunları söyledi:

"Bu saldırıdan sonra faillerin yakalanması, sorumlu tutulan terör örgütlerinin izinin sürülmesi aşamasında Türkiye'nin teröristler için bir geçiş ülkesi özelliği taşıdığı kanısı öne çıkmıştır. Bu kanı, terör belasıyla sık sık yüz yüze gelen ülkemiz için çok talihsiz bir durumdur. CHP olarak hangi coğrafyada işlenirse işlensin, kim yaparsa yapsın, hedefi ne olursa olsun terörün her türlüsüne 'hayır' diyoruz. Hükümeti bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. CHP iktidarında, Türkiye adı teröre destek tartışmalarıyla anılan ülke olmaktan çıkacak ve bu politika beraberinde iç barış çabalarımızdaki samimiyetimizin kabulünü getirecektir."