SİNOP (AA) - CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, "Bizim bundan sonraki çalışmalarımızda vaatlerimizi yapabileceğimizi vatandaşa göstermek zorunluluğumuz var. Bunu göstermenin yolu da iktidarın parçası olmaktan geçiyor" dedi.

Karadeniz, CHP İl Başkanı Kadir Yavuz ile Boyabat İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, ilçe yönetimi ve partililere seçim sürecinde yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Barış Karadeniz, burada yaptığı konuşmada, hükümetin kurulmasında asla sorun yaratan bir parti olmayacaklarını, her zeminde çözümün parçası olmak için ellerini taşın altına koyacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Biz buraya sizlere teşekkür etmenin yanında nasıl bir koalisyon hükümeti kurulması hakkında sizlerin de görüşlerini almak için geldik. Vatandaşlarımız verdikleri oylarla bize koalisyon kuracaksınız dedi. Biz koalisyonda görev almak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bize görev verildiğinde de başaracağımıza inanıyorum. Hükümet kurulamama ihtimaline karşı seçim çalışmasına hazır olduğumu da ifade edeyim."

Ülke genelinde aldığıkları oyları başarı olarak kabul edemeyeceklerini ancak vatandaşa en güzel programı kendilerinin sunduğunu savunan Karadeniz, "İşçiye, emekliye, çiftçiye yoksula en uygun programı biz sunduk. Vatandaş bize inandı ancak birileri sürekli 'nereden bulacaklar, veremezler' diyerek vatandaşın kafasını karıştırdı. Bizim bundan sonraki çalışmalarımızda vaatlerimizi yapabileceğimizi vatandaşa göstermek zorunluluğumuz var. Bunu göstermenin yolu da iktidarın parçası olmaktan geçiyor" ifadesini kullandı.