Profesyonel kalitede üretilen çift kişilik katlanır sünger yatak çeşitleri arasında siz de gönül rahatlığı ile evinizde, iş yerinizde, ofisinizde, bahçe, balkon veya kamelya gibi dış mekanlarda kullanabileceğiniz ürünleri bulabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetleri ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran firmamızda, deneyimli ustaların son teknoloji makineler kullanarak üretimini yaptığı katlanır sünger yataklar her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle kurumsal internet sitemiz aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanına sunulmaktadır. 

Kurulduğu günden bu yana hem iç mekanda hem de dış mekanda kullanılabilen birinci sınıf kalitedeki katlanır yataklar ile palet minderi üretimini başarılı bir şekilde sürdüren firmamızda, her biri alanında uzman çalışanlarımız görev yapmaktadır. Şirketimizin her zevke hitap eden özel tasarım yatak ve minder çeşitleri hakkında tüm detayları internet sitemiz üzerinde bulabilirsiniz.

Leke Tutmayan Kaliteli Kumaş 

Şirketimizin üretimi sünger yatak modellerinin her birinde kullanılan kumaşlar, birinci kalitedeki malzemelerden üretilmektedir. Leke tutmaması yanı sıra güneş ışığına uzun saatler boyunca maruz kalmasına rağmen renk solmaları ve açılma yapmayan sünger yataklarımızı bu sayede bahçe, balkon, kamelya ve benzeri açık havalı yaşam alanlarında da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca sünger yatak ürünlerimizin su geçirmeyen kaliteli kumaş özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede yağmur altında kalmasına rağmen süngeri ıslanmadığı için uzun yıllar boyunca biçimini ve formunu koruyarak sağlam bir şekilde kullanılabilmektedir. Konforlu kullanım alanları yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm sünger yatak çeşitlerini firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz.

Pratik Kullanım Avantajı 

Hem tek kişilik hem de çift kişilik katlanır yataklar, aynı zamanda oturulabilir özelliklere sahip olmasıyla pratik kullanım avantajı sağlamaktadır. Yeri geldiğinde çok konforlu bir kanepe yeri geldiğinde de çift kişilik rahat bir yatak olarak kullanılabilen birinci sınıf kalitedeki bu ürünlerin yanı sıra firmamızda son dönemin minimal iç mekan tasarım öğelerinde en çok öne çıkan öğelerinden biri olan palet minderi ürünlerini de her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile bulabilirsiniz. Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip tüm modelleri firmamızın kurumsal internet sitesinde bulabilirsiniz.