Ancak bazı durumlarda ve dönemlerde ciltte deformasyon görülebilir. Bu deformasyonlar genellikle ergenlik döneminde meydana gelen sivilceler nedeni ile oluşur. Sivilcelerin oluşması ve sıkılması ile ciltte izler kalır. Özellikle yüzde görülen sivilce izleri arap kızı kremi ile kolayca giderilebilir.

Arap kızı kremi piyasadaki diğer ürünlerden farklı olarak doğal ürünler ile meydana gelmiştir. İçeriğindeki vitaminler ile yüzde ve ciltte bulunan sivilce izlerini yok eder. Cilt beyazlatıcı krem sivilcelerin yanı sıra siyah noktaların da kaybolmasını sağlar.

Kullanılmaya başlandığı andan itibaren etki gösteren cilt beyazlatıcı krem internette ve eczanelerde satılmaktadır. Çevre kirliliğinin artması ile birlikte insanların yüzlerinde ve ciltlerinde lekelenmeler meydana gelmektedir. Bu kirler zamanla birikerek cildin hava almasını engeller.

Cildin hava alması için temizlenmesi ve gözeneklerinin açılması gerekir. Ancak bu durum su ve sabun ile kolaylıkla olmaz. Cilt gözeneklerinin açılması ve cildin kendisini temizlemesi için arap kızı kremi kullanılmalıdır. Ürünün siparişini http://www.ciltbeyazlaticikrem.gen.tr/ sitesinden verebilirsiniz.