Evlerin en önemli yerlerinden biri mutfaklardır ve özellikle hanımlar uzun zaman geçirdikleri mutfaklarının kullanışlı olduğu kadar şık olmasına da önem vermektedirler. Çimstone mutfak tezgahları da hanımların beklentilerini karşılamak üzere üretilmektedir.

Kuvars esaslı kompeze bir taş olan çimstone dünyanın en dayanıklı taşları arasında kabul edilmektedir. Modern mutfakların tezgahlarında da dayanıklı olması özelliğinin yanında şık görünüşü ve çok sayıda renk seçeneği sunuyor olması ile tercih edilmektedir. Çimstone tezgah fiyatları uygun olmanın yanında bir kez yapıldığında uzun yıllar kullanılabilmesi ile mutfak tezgahını yenileyecekler için oldukça avantajlı olmaktadır. Çimstone mutfak tezgahlarının tercih edilmesinin nedenlerinden birisi de temizliğinin çok kolay olması ve leke tutmayan yapısıdır. Mutfak tezgahının pırıl pırıl görünmesini ve bunun için büyük çaba harcamak istemeyen kişiler için çimstone mutfak tezgahları en doğru seçenek olmaktadır.

Çimstone ve belenco tezgah fiyatları farklılık gösterebilmektedir çünkü farklı yapılarda üretilmektedir. Her renk mutfağa uygun bir çimstone ya da belenco mutfak tezgahı bulunmakta ve bir kez yapıldıktan sonra da uzun yıllar yenilenmesine gerek olmadan yeni kalan görüntüsü ile kullanılabilmektedir. Kullanıldığı alana modern bir görüntü veren çimstone mutfak tezgahlarında tercih edildiğinde mutfağın modern görüntüsünü tamamlamaktadır. Kolayca temizledikten sonra ışıldayan bir mutfak tezgahı olmasını isteyen kişiler için çimstone mutfak tezgahları vazgeçilmez olmaya başlamaktadır.

Günden güne tercih edilme oranı artmakta olan mutfak tezgahı fiyatları arasında farklılık olabilmektedir. Bu farklılığın nedeni ise piyasa da taklit çimstone ve belenco mutfak tezgahlarının olmasıdır. Bu ürünler çimstone oldukları iddia edilerek satılmaktadır Çimstone ve belencoya benzeseler de daha uygun olan bu ürünlerin orijinal ürünler ile arasında ki fark kısa zamanda ortaya çıkmakta orijinal ürünün zemini uzun yıllar aynı yenilikte ve ışıltıda kalırken orijinal olmayan solmaktadır. Çimstone mutfak tezgahı aldığımda bunun orijinal olduğunu nasıl anlarım diyorsanız arkasına bakmanız yeterli olacaktır. Arka yüzeyinde çimstone logosunun lazer-ink teknolojisi ile yazılı olması gerekmektedir. Sürekli kullandığınız tezgahınızda işlerinizi keyifle yapmak ve görenlerin çok beğeneceği bir mutfak tezgahına sahip olmak istiyorsanız çimstone tercih etmelisiniz.